in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Na YouTube Android aplikaciju stiže zanimljiva funkcija

Nekima već dostupna

Čini se da je Google ove godine odlučio implementirati neke nove, dugo iščekivane funkcije u svoju YouTube aplikaciju. Prošlog je mjeseca YouTube objavio da će funkcija „Slika u slici“ biti dostupna širom svijeta za sve iPhone uređaje, dok sada na Android aplikaciju stiže jedna dugo iščekivana funkcija.

YouTube u posljednje vrijeme često eksperimentiše kada je riječ o novim funkcijama i nerijetko neki beta testeri imaju priliku testirati neku novu funkciju, koja bi u budućnosti mogla stići u ovu popularnu video aplikaciju. Sada su neki Premium korisnici uočili jednu vrlo zgodnu funkciju – zumiranje videozapisa.

Naime, nekolicina premium korisnika YouTube-a koja koristi Android navela je da im se u izborniku „Vaše Premium mogućnosti“ pojavila opcija koja omogućava zumiranje određenog dijela videozapisa.

Pinch-to-zoom dostupan je u demo izdanju za Android YouTube aplikaciju do 01. septembra 2022. godine. Nakon toga očekujemo da će YouTube službeno predstaviti ovu novu funkciju ili otkriti datum kada bi ona mogla biti službeno predstavljena. Naravno, tada očekujemo i to da YouTube otkrije hoće li funkcija biti dostupna samo Premium korisnicima ili će ona biti dostupna svim korisnicima ove popularne video platforme.

Ovo je još jedna u nizu korisnih opcija koje uvodi YouTube u posljednje vrijeme. Na proljeće ove godine YouTube je uveo funkciju isticanja dijela videozapisa kojega korisnici najviše reproduciraju. U osnovi, ova funkcija omogućava korisnicima da jednim pogledom pronađu najzanimljiviji dio videozapisa umjesto da gledaju čitav videozapis.

Baš, kao što je slučaj i za funkcijom zumiranja, i ova je funkcija u prošlosti bila eksperimentalna opcija koja je bila ekskluzivna samo za korisnike YouTube Premiuma, da bi nakon toga stigla svim korisnicima YouTube-a., podsjeća GSMArena.