in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Pretplatnik ste na Twitteru? Ova opcija će vam olakšati navigaciju!

Prilagođena navigacija je već dostupna Twitter Blue korisnicima na iOS platformi, a sada će istu dobiti i Android korisnici

Twitter Blue je konačno omogućio pretplatnicima na Android platformi da prilagođavaju polje za navigaciju u okviru aplikacije. Funkcija, koja je do sada bila dostupna za iOS, omogućava da se ukloni Spaces ikonica koja se nalazi usred polja za navigaciju. Moguće je ukloniti i druge tabove, ukoliko to želite.

Sa prilagođenom navigacijom, moguće je smanjiti broj prikazanih tabova na minimalno dva ili se može automatski zadržati maksimalno pet tabova, prenosi Verge.

Twitter je prvo počeo da testira Spaces tab na iOS-u tokom prošle godine, a potom je omogućio tab za Android u maju. Ovo je samo jedna od funkcija koje mogu da privuku korisnike da počnu da plaćaju pretplatu od 2,99 dolara za Twitter Blue.

Ipak, pretpolata ne može da nas spasi od svake funkcije koja se najavi i koje bi potencijalno mogle da pretrpaju aplikaciju. Twitter je prošle nedelje najavio da će početi da prikazuje više informacija u baneru koji pokazuje aktivne Spaces u vrhu timeline-a.