in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Popularna chat aplikacija će vam javljati kada drugi budu razgovarali o vama

WhatsApp

WhatsApp je po svemu sudeći i dalje vrlo dobra aplikacija za komunikaciju. Uz postojeće mogućnosti dat će vam mogućnost utišavanja obavijesti za one trenutke kada ne želite da vas ometaju. Sada je dostupna nova verzija aplikacije za pregled koja uvodi važnu nadogradnju obavijesti koja ih čini još korisnijima.

Iako je nedavno ažuriranje dodalo fotografije profila tako da možete lako vidjeti ko vam šalje poruke, ovo novo ažuriranje vodi stvari korak dalje. Promjena se odnosi na obavijesti, a to znači da možete lakše odrediti ko vam je odgovorio, odnosno spomenuo vas u grupnoj poruci.

Ako drugi član grupnog chata odgovori na poruku koju ste objavili, ili ako vas @ spomene, obavijest koju vidite sada uključuje sliku profila dotične osobe. Opet, ovo je relativno mala promjena, ali to je ugađanje koje može učiniti svijet drugačijim od upotrebljivosti.

Iako morate ažurirati na najnoviju verziju za pretpregled WhatsApp-a u TestFlight-u kako biste pristupili svim najnovijim mogućnosti, nadogradnja nije nužno jamstvo da ćete moći vidjeti ove nove slike obavijesti.

Nastavite biti obaviješteni

Ova najnovija promjena samo je najnovije ažuriranje obavijesti, a dolazi nakon dodavanja profilnih fotografija u obavijesti u iOS-u. Ali ovo najnovije ažuriranje odnosi se na više od samo promjena u obavijestima.

Kako WABetaInfo napominje, s ovom beta verzijom, WhatsApp je također promijenio način na koji se formatiraju brojevi verzija aplikacije. Dok je prethodna verzija WhatsApp-a za iOS bila 2.22.1.1, najnovija je sada navedena kao 22.1.71, priličan skok.

Međutim, ako provjerite u postavkama aplikacije, prikazuje se da je 2.22.1.71 i nije jasno kada će ili, doista, ako to dvoje biti međusobno usklađeno, prenosi PC CHIP.