in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ovo su novi detalji: iPhone 14 Pro stiže s kamerom od 48 MP

Sada je Pu otkrio detalje vezane uz iPhone 14 Pro seriju u novoj istraživačkoj bilješci

Iako smo još mnogo mjeseci udaljeni od lansiranja iPhone linije za 2022., razne glasine i izvještaji već su se pojavila u vezi s nadolazećim Appleovim vodećim telefonima. Sada, najnovije izvješće otkriva neka velika poboljšanja koja će stići s varijantama iPhonea 14 Pro.

Prema izvještaju MacRumorsa, nove informacije su iz bilješke o istraživanju s Haitong International Securities. Prethodno je analitičar Jeff Pu izjavio da je Apple imao velike planove za lansiranje serije iPhone 14 u septembru 2022., s linijom koja uključuje 6,1-inčni iPhone 14, 6,7-inčni iPhone 14 Max, 6,1-inčni iPhone 14 Pro i 6,7-inčni iPhone 14 Pro Maks. Sada je Pu otkrio detalje vezane uz iPhone 14 Pro seriju u novoj istraživačkoj bilješci.

Navodno, Pro varijante će biti opremljene s trostrukim objektivom kamere s primarnim objektivom od 48 megapiksela, uparen s ultra širokokutnim objektivom od 12 megapiksela i telefoto objektivom. Ova vijest je u skladu s prethodnim izvještajima koje je u početku podijelio drugi poznati analitičar Ming-Chi Kuo, koji je još u aprilu tvrdio da će modeli iPhone 14 Pro imati primarnu kameru od 48 megapiksela s podrškom za 8K video snimanje.

Nadalje, Pu je također dodao da će varijante iPhonea 14 Pro čak nuditi 8 GB RAM-a, što je značajno više od 6 GB RAM-a koji je bio predstavljen u najvišoj varijanti iPhone 13 Pro serije. Imajte na umu da je ovo još uvijek samo nepotvrđen izvještaj.

Budući da je lansiranje iPhonea 14 za nekoliko mjeseci, možemo očekivati da će se pojaviti i više glasina i izvještaja, a i da se do tad sve može promijeniti, prenosi Gizmochina.