in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Facebook Messenger prikazuje jednu nepročitanu poruku? Postoji rješenje!

Donosimo smjernice

Bizarna greška u Facebook messenger-u nekim korisnicima prijavljuje jedno obavještenje o nepročitanoj poruci unutar aplikacije.

Međutim, klikom na ikonu Facebook Messengera i ulaskom u aplikaciju Messenger, čini se da nema nepročitanih poruka.

Kako izbrisati to obavještenje u Facebook Messenger-u?

Počnite otvaranjem preglednika na radnoj površini – ne na telefonu. Zatim idite na Facebook.com i prijavite se na svoj nalog. Zatim u meniju za navigaciju kliknite na oznaku za Messenger. Trebalo bi da vidite nepročitanu poruku, označenu tekstom podebljanim fontom, objašnjava Express.co.uk.

Nakon što kliknete na poruku, Facebook Messenger će je označiti kao pročitanu. Prijavite se na mobilnu aplikaciju Facebook i više nećete videti ikonu nepročitane poruke. Korisnici Facebooka mogu jedni drugima da šalju Messenger-ove zahtjeve za povezivanje. Kada se povežete, Facebook će vam poslati poruku u kojoj se potvrđuje da su vaši nalozi povezani i da možete da šaljete poruke jedni drugima.

U praksi, najčešće nepročitane poruke su ove vrste. Nakon pregleda poruka, obratite pažnju na njih i označite ih kao pročitane. Ta obaveštenja Facebook sistema često mogu biti uzrok greške koja uzrokuje da se ove iritantne oznake nepročitane poruke prikažu u mobilnoj aplikaciji Facebook.