in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Predstavljen najskuplji iPhone 13 na svijetu!

Visoke cijene

Već godinama, ruska tvrtka Caviar uzima sve najnovije i najpopularnije iPhone i Samsung modele te od njih napravi prave luksuzne telefone s nevjerovatno skupim materijalima. Tako je i ove godine pa nakon što je Apple predstavio iPhone 13 seriju, Caviar ih je već nabavio i odlučio izbaciti super-skupe varijante novih telefona.

Tačnije, radi se o iPhone 13 Pro i iPhone 13 Pro Max telefonima koji su u nekoliko verzija „oklopljeni“ s dragocjenim materijalima i jako specifičnim dizajnerskim elementima. Ovog puta, iPhone 13 serija se slaže s Rolex satovima u pogledu dizajna i materijala, ali satovi nažalost ne dolaze s telefonima, unatoč enormnim cijenama.

Tu je više verzija od kojih se posebno ističu Olive Rays, The Yacht Glub, The Dark Sky, The Meteorite i onaj najskuplji, The Benvenuto. Osim posljednjeg, iPhone 13 Pro ili iPhone 13 Pro Max se u ovim luksuznim verzijama mogu nabaviti u rangu od 6,000$ i 8,500$, ovisno o tome koji iPhone i koliko interne memorije želite.

The Benvenuto, košta nevjerovatnih 25,000$ te u sebi ima 18-karatno bijelo zlato te 18-karatno rozo zlato, a stražnja strana je navodno izrađena od prave krokodilske kože. Svaka ova varijanta Caviarovih novih iPhonea, izrađena je u samo 99 kopija, a osnivač Caviara, Sergey Kitov kaže da su ove godine išli na Rolexov dizajn jer su mu Rolex satovi najdraži, navodi Caviar.