in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

iPhone 14 Pro Max prvi put na renderima: Evo kako će izgledati!

Dvije velike promjene u dizajnu

Apple bi za 5 dana trebao predstaviti iPhone 13 seriju. Ona će uključivati četiri modela koji će stići kao direktni nasljednici prošlogodišnjih iPhone 12 modela. Najnovije informacije koje se tiču iPhonea, ne odnose se na iPhone 13 seriju, nego na iPhone 14 seriju, koja će stići sljedeće godine.

Najjači model iz iPhone 14 serije bit će iPhone 14 Pro Max, a taj je telefon sada osvanuo na renderima, gdje su vidljive dvije velike promjene u dizajnu. O čemu je riječ?

Poznati leaker Jon Prosser prenio je prve rendere ovog telefona, a na njima primjećujemo dvije velike promjene. Tako na prednjoj strani, odnosno na ekranu više nema popularnog „notcha“, nego je tu sada rupica s prednjom kamerom. Ovim je Apple krenuo stopama mnogih Android proizvođača koji još odavno nude ovo rješenje na svojim telefonima. Ova rupica s prednjom kamerom znači i to da nema Face ID-a (vidljivog), ali prema glasinama, on će se naći ispod ekrana, te neće biti vidljiv.
iPhone 14 Pro Max renderi

Jedna manja promjena je i izgled dvije tipke za smanjivanje/pojačavanje glasnoće, a oni su sada okrugli. Druga veća promjena je na zadnjoj strani, a odnosi se na kamere. Naime, raspored kamera ostao je isti, ali ove kamere nalaze se u ravni sa ostatkom zadnjeg poklopca. Dakle, nema nikakvog ispupčenja, nego su kamere „uvučene“ u zadnji poklopac, odnosno unutrašnjost telefona, objašnjava GSM Arena.

Na kraju treba spomenuti da se ipak radi o prvim konceptnim renderima ovog telefona, te ih je potrebno uzeti s velikom dozom rezerve.