in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Motorola predstavila novu klasu defy uređaja: Možete da ga perete podjednako često kao i ruke

Da, dobro ste pročitali

Kompanija Motorola je predstavila novu klasu defy uređaja, u saradnji sa Bullitt grupom, koja iza sebe ima brojne nagrađivane izdržljive telefone.

Novi telefon detaljno je testiran kako bi mogao da izdrži sve neugodne situacije sa kojima može da se susretne. Otporan je na vodu, poseduje IP68 sertifikaciju i može biti potopljen u vodu do dubine od 1.5 metara u trajanju od 35 minuta zahvaljujući posebnom kućištu sa duplom zaštitom, navodi se u saopštenju kompanije.

Iz Motorole navode da defy može da izdrži i padove sa visine do 1.8 metara i sertifikovan je u skladu sa MILSPEC 810H vojnim standardima nakon testiranja na izdržljivost u ekstremnim uslovima, vibracije i testove padanja.

34% vlasnika telefona je slomilo ili oštetilo svoj smartfon, pa je zato od ključnog značaja činjenica da Motorola defy donosi sveobuhvatnu zaštitu, napominju iz kompanije.

Od padanja sa krova automobila, do ispadanja iz džepa, prosipanja kafe do ostavljanja na suncu, ovaj izdržljivi telefon preživjet će sve, bez obzira na to gdje vas put vodi, dodaje se u saopštenju.