in

LOLLOL

AirBands – rješenje za one koji često gube slušalice

Proizvod je dostupan u četiri boje

True Wireless slušalice prodajni su hit u svijetu, a one Appleove neupitni su lider u popularnosti među korisnicima. Treba izdvojiti pozamašnu svotu. A tim problemom lakog gubitka jedne ili obje bežične slušalice odlučili su se pozabaviti autori AirBandsa, nedavno predstavljenog na Kickstarteru.

Oni su zapravo zamjenska narukvica za Appleov pametni sat Apple Watch na kojoj se nalaze dvije malene omče predviđene da se u njih utaknu bežične AirPods ili AirPods Pro slušalice. Narukvica je izrađena od silikona i njeni kreatori obećavaju da slušalice sa svog mjesta neće iskliznuti kada to korisnik ne želi.

Proizvod je dostupan u četiri boje. Pokretači kampanje, inače iz Teksasa, kažu da je proces dizajniranja i pripreme za proizvodnju priveden kraju. Jednom kada, za oko mjesec i po, završi Kickstarter kampanja, počet će izrada alata, a već u aprilu ove godine prvi bi primjerci trebali krenuti u proizvodnju. Svima koji se sada odluče podržati ovaj projekt putem crowdfundinga AirBands narukvice trebale bi biti isporučene u maju.

Redovna cijena jedne narukvice bit će 30 dolara, no putem Kickstartera moguće je prednaručiti za prvo 20, a potom 25 dolara, s time da je veći popust rezerviran za prvih 200 kupaca.

Cilj kampanje je prikupiti tek 10.000 dolara. Već u prvim danima premašeno je 20 posto tog cilja, pa je vrlo vjerojatno da će AirBands zaista i zaživjeti.