in

Najbolje besplatne Android igre u 2022. godini

Svake godine nove besplatne igre za Android dodaju se u Google Play Store. Zbog toga je sve teže znati koje naslove zaista vrijedi isprobati ili ne.

Ipak, uvijek postoje neke mobilne igre koje se na kraju ističu, bilo po svojim vizualima, igranju ili čak po drugačijem i zabavnom konceptu.

Najbolja stvar je što se u većini slučajeva ove igre mogu potpuno besplatno preuzeti na vaš pametni telefon i bez potrebe za kupovinom unutar aplikacije za napredak. Kako biste mogli upoznati neke od najboljih besplatnih igara za Android ove godine, pripremili smo dobro promišljen popis najboljih prijedloga.

1. Pixel Dungeon

U posljednje vrijeme izašlo je nekoliko “roguelike” igara retro izgleda, posebno za PC. Uprkos tome, može se reći da je Pixel Dungeon jedna od najistaknutijih u ovoj kategoriji – i to je besplatna za Android – budući da uspijeva donijeti dobro izbalansiran gameplay s izazovima koji postaju sve teži.

Možete igrati s mnogo različitih heroja, oni su podijeljeni u klasične RPG kategorije i možete otključati nove klase kako napredujete.

2. Lineage II: Revolution

Koliko god se činilo malo vjerojatnim, već postoje neki MMORPG-ovi na Androidu, a naslovi poput Lineage II: Revolution izvrsne su kvalitete.Igra jako podsjeća na World of Warcraft, kako po izgledu tako i po ogromnom otvorenom svijetu koji nudi za istraživanje.

Možete mirno pratiti svoje avanture ili ići u bitku s desecima likova u isto vrijeme. Naravno, kao MMO, na kraju je bolji kada iskoristite njegove društvene aspekte, bilo s prijateljima ili s drugim nepoznatim igračima.

3. Sky Force Reloaded

Ako ste ljubitelj starih svemirskih pucačina, preporučujemo da probate Sky Force Reloaded. Ima jednostavan gameplay, ali općenito je izazovna igra.

Svojim brodom upravljate ekranom osjetljivim na dodir, a trebate pucati i uništavati sve što se pojavi na ekranu. U početku, neprijatelja nema toliko, ali se broj povećava kako napredujete.

4. Warhammer 40,000: Freeblade

Postoje bezbrojne igre Warhammer 40,000, ali ako želite prijenosnu verziju, Freeblade je trenutno vaša najbolja alternativa. Baš kao u originalu, imate Carskog viteza spremnog uništiti sve neprijatelje koje nađe na putu.

Osim što je besplatan za Android, vizualni elementi su vrlo dobro napravljeni, a kontrole ekrana osjetljivog na dodir dovoljno su intuitivne da možete lako pucati na neprijatelje i mijenjati oružje.

5. Shadow Fight 3

Za one koji vole dobru mješavinu borilačkih igara s malo Beat’em Up stila iz 1980-ih i 1990-ih, Shadow Fight 3 jedna je od najboljih opcija koje besplatno možete pronaći na Androidu.

Za razliku od dva prethodnika, ovaj vizualni prikaz prikazuje mnogo više detalja likova i pozadine, a ne samo njihove siluete.