in

The Division 2 se na PC-u prodaje bolje od originala, možda jer uz njega dijele besplatnu igru

The Division 2 je još jedna igra koja preskače Steam kao prodajnu platformu. Umjesto tamo, pojaviti će se dakako na Ubisoftovom Uplayu, ali i Epicovoj digitalnoj trgovini. Kako je Ubisoft od početka igru nudio na ta dva servisa, izbjegao je negativne posljedice s kojima se suočio nagli prebjeglica – Metro: Exodus. Štoviše, prema riječima Ubisoftovog izvršnog direktora – The Division 2 narudžbe su čak šest puta više nego one za prvu igru.

Ubisoft je ovim potezom više igrača preusmjerio u vlastitu trgovinu, a istovremeno na Epic trgovini zarađuje više nego bi to bio slučaj na Steamu. Uz financijsku korist, Ubisoft smatra kako je konkurencija u konačnici dobra stvar i želi poduprjeti svaki pokušaj remećenja svojevrsnog status quoa u gaming industriji.

Dobroj prodaji svakako ne odmaže niti činjenica kako ukoliko digitalno naručite PC verziju The Divisiona 2do 14. 3.– dobivate jednu Ubisoftovu igru potpuno besplatno.  Na zbor su vam stavljeni Ghost Recon: Wildlands, Watch Dogs 2 te Far Cry Primal. Iako su stare nekoliko godina, sve tri igre još se dobro “drže” pa ponuda svakako nije za bacit. Sam The Division izlazi 15. 3., a moći ćete ga zaigrati na PC-u, Playstationu 4 i Xboxu One.