in

Igrači bombardiraju Metro 2033 i Metro: Last Light s negativnim recenzijama

Metro 2033 i Metro: Last Light su dvije odlične FPS igre koje su nakon dolaska na tržište primile mnogobrojne pozitivne recenzije od igrača i recenzenata zbog njihovih vizuala, gameplay mehanika i atmosfere koja dolazi s radnjom u postapokaliptičnoj Rusiji.

Te igre sada su na meti negativnih korisničkih recenzija zbog nedavne odluke o privremenoj ekskluzivi igre Metro Exodus na Epic Game Storeu.

Igra Metro 2033 je tijekom zadnja tri dana primila više od 1,3 hiljada negativnih korisničkih recenzija zbog kojih joj je prosječna ocjena za zadnjih trideset dana pala na Mostly Negative. Slična situacija je i s igrom Metro: Last Light koja trenutno ima istu ocjenu.

Metro Exodus stići će na PC, PlayStation 4 i Xbox One platforme 15. februara ove godine. Tokom prve godine na tržištu, PC verziju će jedino biti moguće kupiti na Epic Games Storeu, dok će Steam krenuti ponovno s prodajom 15. veljače 2020. godine.

Svi oni koji su do sada prednaručili igru putem Steama primit će svoj primjerak na dan lansiranja na toj platformi, a kupnja igre putem te platforme bit će ponovno dostupna od 14. februara 2020. godine. Što se tiče budućih DLC-jeva za igru, one će stići istovremeno na sve platforme.