in

The Sims 4 postaje igra s pogledom iz prvog lica i svima su odmah na pameti razne perverzije

Simsi će u nadolazećem besplatnom ažuriranju doživjeti promjenu perspektive koja će ionako ludu igru učiniti još blesavijom.

Ako ste se ikad pitali kako je prohodati dan u cipelama jednog Simsa, uskoro ćete imati odgovor s obzirom da je proizvođač EA Maxis u sklopu redovnog Twitch streama otkrio kako u Sims 4 stiže opcija pogleda iz prvog lica.

Iz streama također doznajemo kako su prve iteracije ove opcije nerijetko dezorijentirale igrače ili im čak prouzročavale mučnine.

Proizvođač je doskočio ovom i problemima kolizije grafičkih elemenata uklanjanjem glave simsa za kojeg koristite tu mogućnost, ali i implementacijom određenih elemenata koji su kameru učinili mnogo stabilnijom.

Ova je mogućnost definitivno u skladu s uobičajenom dozom otkačenosti pristutnoj u Sims igrama, a mnogima će svakako biti zanimljivo vidjeti kako iz ove perspektive izgledaju aktivnosti poput ljubakanja, odlaska na WC, seksa ili tuče.

Besplatno ažuriranje koje donosi pogled iz nove perspektive izlazi 13. 11., a nedugo nakon, 16.11. stiže i “Get Famous” DLC.

(HCL)