in

Stižu li u Fortnite velike promjene?

 

Nizom objava na službenom Twitteru Epic pali maštu fanova, a kako stvari stoje, čini se da će se taj niz nastaviti sve do početka nove, četvrte sezone.

Ako pažljivije bacite oko na slike iz spomenutih objava, primijetit ćete da se na svakoj od njih predstavlja po jedan superheroj. Da se radi baš o njima, sugerira datum prve objave koji se gotovo poklapa s premijerom jednog od najiščekivanijih filmova o, pogađate, superherojima The Avengers: Infinity War.

Da se sve zahuktava pred početak nove sezone je sve češća pojava kometa, a igrači mogu primijetiti u njihovoj blizini nešto što bi mogli biti NLO-i. Isto tako, u “Save the World” ima misija u kojoj se spominje otimanje od strane vanzemaljaca i skupljanje teleskopa kao zadatak.

Dakle, imamo dolazak superheroja i pojavljivanje vanzemaljaca. Developeri iz Epica pobudili su zanimanje, ali nisu zapravo mnogo toga otkrili. Hoće li se sve svesti samo na različite “skinove” tematizirane superherojima i vanzemaljcima ili će Epic otići korak dalje?

Sudeći po “teasovima”, stvara se popriličan “hype”, a razina očekivanja raste sve više, pa se nećemo iznenaditi da nova sezona donese drastične promjene na mapi, međusobni sukob između superheroja i vanzemaljaca.

I dok “normalni” igrači igraju novi God of War, Yakuzu 6, natjeravaju se s ekipom u Gran Turismo Sportu ili napucavaju u preporođenom Battlefieldu 1, pred onima koji prate i zaluđeno igraju ovu zaraznu pošast zanimljivi su dani otkrivanja finih noviteta u omiljenoj im razbibrizi.