in

PUBG dobio novi patch i još nekoliko dodatnih modova

PlayerUnknown’s Battlegrounds nakon zadnjeg ažuriranja postao je znatno sadržajnija igra s novim opcijama te stalnim i privremenim modovima.

Osvanuo je novi proljetni dan, a s njime i novo ažuriranje PlayerUnknown’s Battlegroundsa (na PC-u). U sklopu istoga zapravo je ispravljeno jako malo stvari, ali je igra od jučer bogatija za tri nova moda.

Prvi među njima je Killer Spectate u kojemu nakon pogibije možete nastaviti gledati kako igra igrač koji vas je usmrtio. Kad njega netko “ukoka”, kamera prelazi na njegovog atentatora i tako dalje.

Drugi novi mod je privremeni i traje samo ovoga vikenda. Zove se Tequila Sunrise, a igrače suprotstavlja u bliskoj borbi s hladnim oružjem i sačmaricama. Kao što mu naziv sugerira, mečevi se uvijek odvijaju u zoru.

Treći novi mod zove se War i u suštini je timski Deathmatch koji po prvi put u PUBG donosi opciju respawnanja, odnosno ponovnog pojavljivanja u meču nakon što vas netko eliminira.

Borba se odvija u malom, statičnom području na mapi Erangel, a organizator meča može birati kakvu će opremu i oružja igrači ondje pronaći. Za sada nije poznato je li War mod privremen ili stalan dodatak PUBG-u.