in

Ako igrate Dota 2 ovo je način kako da zaradite novac igrajući

Svaki gejmer zaslužuje mogućnost da, ukoliko to želi, izgradi svoju gejming karijeru na sebi svojstven način.

“Good Game Arena” je novo mjesto za gejmere spremne da svoje vrijeme koje provode igrajući Dotu 2 podignu na viši nivo. U pitanju je takmičarska platforma na kojoj zarađujete igrajući protiv drugih igrača i timova.

Sve što je potrebno da biste započeli svoju gejming karijeru jeste da napravite svoj nalog, izaberete ulogu, a potom i takmičenje u kom želite da igrate i da pobjedama osvajate novac.

“Vjerujemo da svaki gejmer zaslužuje mogućnost da, ukoliko to želi, izgradi svoju gejming karijeru na sebi svojstven način i pritom zaradi novac igrajući igru koju voli,” poručuju iz GGA.

Od 24. februara na platformi se održavaju live takmičenja u tri jedinstvena moda: Play for Coin, Arena i Ladder.

U Play for Coin modu, možete staviti određenu sumu coina na svoj meč i pobjedom odnijeti sve coine uložene od strane učesnika. Zarađene coine u određenom momentu možete da prebacite u realnu valutu (npr. euro).

U Arena modu, razvijajte svoje vještine direktnim okršajima protiv igrača sličnog ranga. Na taj način, pravite svoj gejmerski profil, i stalnim napredovanjem povećavate šanse da budete pozvani u Pro-Arenu.

Ukoliko ste za brza i kratka takmičenja, u Ladder-u vas čekaju brojni igrači sa istim ciljem – da pokupe što više nagrada na dnevnom nivou. Unapređujte svoj GGP ranking na putu ka vrhu, zbog čega ćete sigurno biti primjećeni od strane drugih igrača i timova.

Good Game Arenu osmislili su istinski gejmeri i ljubitelji Dote 2, sa glavnim ciljem da monetizujete svoje vrijeme igranjem na ovoj jedinstvenoj platformi.

Otvorena beta verzija Good Game Arena zvanično je puštena u rad 24. februara.