in

Google: Pixel satovi se ne popravljaju – kupite novi

Google čini veliku stvar svojim partnerstvom s iFixitom i dostupnošću zamjenskih dijelova za svoje proizvode, ali jedan Google proizvod koji se ne čini popravljivim je Pixel Watch.

Nakon što su uočili neke postove korisnika Pixel Watcha koji traže dijelove nakon što su razbili staklo i nisu došli do jasnih odgovora, The Verge je zatražio od Googlea da potvrdi da, čak i 11 mjeseci nakon lansiranja, trenutačno ne postoji plan popravka. Google ne može popraviti vaš sat. Nema dijelova.

Glasnogovornik Googlea rekao je The Vergeu: “U ovom trenutku nemamo mogućnost popravka za Google Pixel Watch. Ako je vaš sat oštećen, možete kontaktirati tim za korisničku podršku Google Pixel Watcha kako biste provjerili mogućnosti zamjene.”

Oštećenja poput napuknutog zaslona nisu pokrivena nikakvim jamstvom, tako da je kupnja novog uređaja jedina službena opcija. A bez protoka dijelova koji bi pokretali industriju neslužbenih popravaka, jedini način da se stvarno popravi Pixel Watch bio bi uništiti drugi.

To je model popravka koji može funkcionirati za vrlo popularne uređaje na kojima ima mnogo uređaja za spašavanje, ali budući da se Pixel satovi rijetko prodaju, bit će vam teško pronaći bilo kakve rezervne dijelove. Šteta jer je iFixit-ova analiza popravka pronašla uređaj koji nije tako teško rastaviti, a ne bi bilo teško ni zamijeniti zaslon da ga možete nabaviti.

Pixel Watch također stvarno treba mogućnosti popravka. Cijela gornja polovica sata je jedna velika staklena polukugla, tako da nije teško udariti jednim od staklenih uglova u nešto i razbiti sat.

Sve ovo može izgledati kao da je protiv duha Googleove velike najave mogućnosti popravka 2022., ali taj post na blogu kaže da je program namijenjen Pixel telefonima , a ne bilo kojim drugim stvarima koje Google prodaje. Budući da Pixel Watch 2 uskoro izlazi, sigurno ćemo pratiti Google ima li ovaj put planova za popravak.