in

Instagram sprema poseban feed za verificirane korisnike

Platforma Instagram radi na novom feedu koji će prikazivati ​​samo postove korisnika Meta Verified, prema snimci zaslona koju je podijelio leaker i softverski inžinjer Alessandro Paluzzi. Prema snimci zaslona, ​​nova opcija meta verificiranog feeda pojavit će se ispod opcija feeda za praćenje i favorita u aplikaciji.

Trenutačno Instagram omogućuje korisnicima da vide tok fotografija, videozapisa i Reela od korisnika i kreatora koje prate. Također se mogu prebaciti na prilagođeni feed koji će prikazivati ​​samo sadržaj s računa označenih kao favoriti.

Slijedeći korake Twittera (sada X) , Meta je predstavila vlastiti program provjere korisnika za Facebook i Instagram pod nazivom Meta Verified . Korisnici mogu dobiti plavu kvačicu na svom profilu za 11,99 USD mjesečno kada se pretplate s weba i 14,99 USD mjesečno iz aplikacije.

Potvrđeni korisnici dobivaju dodatne pogodnosti, kao što su neke ekskluzivne naljepnice za priče . Također dobivaju namjensku tehničku podršku, 100 zvjezdica mjesečno kako bi iskazali zahvalnost svojim omiljenim kreatorima. Međutim, caka je u tome što moraju imati zasebne pretplate na Facebooku i Instagramu kako bi vidjeli plavu kvačicu i druge pogodnosti na obje aplikacije.

Ne postoji vremenski okvori kada (ili ako) će Meta Verified feed stići u aplikaciju Instagram. Također, ostaje za vidjeti hoće li prikazivati ​​sadržaj s provjerenih računa koje korisnik prati ili i s drugih potvrđenih računa.