in

Novi renderi detaljnije otkrili izgled nadolazećeg smartphonea Pixel Fold

Poznati tipster s Twittera Evan Blass je objavio dva rendera i tako otkrio više detalja o nadolazećem Googleovom smartphoneu Pixel Fold.

Google će na svojoj konferenciji I/O ovog mjeseca predstaviti preklopni smartphone Pixel Fold, a kako se taj dan bliži, pojavljuju se novi detalji o ovom uređaju. Ugledni tipster Evan Blass je na Twitteru objavio dva 4K rendera Pixala Fold, koji gotovo sigurno potiču od Googlea tako da predstavljaju dosad najbolji uvid u uređaj.

Nažalost, objavljena su samo dva rendera, a među njima nije onaj koji prikazuje “unutrašnji ekran”. Na jednom renderu je prikazan vanjski ekran te stražnji panel, no nemoguće je procijeniti koliko je zapravo naglašeno ispupčenje modula kamere. Ipak, sam uređaj izgleda elegantnije u odnosu na one koji su prikazani na ranije objavljenim renderima.

Pixel Fold će koštati 1.700 dolara kada stigne na tržište nešto kasnije ove godine. CNBC piše da će imati 7,6-inčni preklopni “unutrašnji” ekran, kao i 5,8-inčni vanjski panel. Koristit će “najizdržljiviju šarku” u odnosu na sve ostale dosad viđene preklopne mobitele.

Blass je objavio i render modela Pixel 7a u koraljnoj boji.

Očekuje se da će Google svoj novi smartphone iz srednjeg ranga ponuditi u još tri boje, a to su plava, crna i bijela. Novi model bi mogao biti skuplji za 50 dolara u odnosu na prethodnika.

Googleova I/O konferencija se održava 10. maja.