in

Microsoft najavio Skype 8.93 ažuriranu verziju za sve platforme

Iako Microsoft sada aktivno promovira korporativni Teams i prenosi ga na plaćenu osnovu, ne planira zatvoriti Skype za obične korisnike. Ovaj instant messenger je upravo dobio novo sučelje i nove mogućnosti za korisnike osobnih računala, pametnih telefona i tableta.

Neke nove značajke razlikuju se ovisno radi li se o mobilnim verzijama (Android i iOS) ili za računala (Windows, Mac, Linux i web), ali ima i onih koje su svima zajedničke bez obzira na platformu. Među njima su jednostavno upravljati postavkama ID-a pozivatelja, prilagoditi s temu i birati između nekoliko različitih boja te  prirodni glasovni prijevod. Ova funkcije strojnog prevođenja automatski detektira jezike i prevodi ih na jezik svakog sugovornika tako da koristiti osobni glas (TruVoice) svakog od njih ili prikazuje izgovorene riječi kao titlove u stvarnom vremenu.

Mobilna verzija dobila je karticu “Danas” ( novi feed vijesti) koja nudi vijesti i razne aktualne trendove što je donekle slično Telegramu. Osim toga korisnici sada mogu jedni druge dodavati u kontakte pomoću jedinstvenog QR koda.

Međutim, sve te značajke neće stizati u isto vrijeme, već postupno u sljedećih nekoliko dana, ovisno o korisnicima ili preporučenoj platformi, tako da ne morate brinuti, uskoro ćete ih dobiti. Ova posljednja verzija Skypea za stolna računala dostupna je sa službene web stranice , za Android u Google Play Storeu, dok za iPhone i iPad u Apple App Storeu .

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website. %privacy_policy%

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Send this to a friend