in

WhatsApp sprema nove funkcije

​Nove informacije sugerišu da WhatsApp trenutno radi na dvije nove funkcije koje bi trebalo da poboljšaju cjelokupno korisničko iskustvo.

Nema poricanja da je WhatsApp brzo postala jedna od najboljih aplikacija za razmjenu poruku, a Meta, nastavlja dodatno da je usavršava. Predstavljamo vam neke najnovije funkcije koje kompanija planira da uvede.

Nove informacije sugerišu da WhatsApp trenutno radi na dvije nove funkcije koje bi trebalo da poboljšaju cjelokupno korisničko iskustvo.

Opcija blokiranja

Kako navodi wccftech uskoro ćemo moći da blokiramo kontakte na aplikaciji na mnogo brži način. Naime, do sada je to zahtjevalo nekoliko koraka.

Otvaranje aplikacije, zatim kontakata, kliktanje na meni sa tri tačkice, odabir opcije “Više” i zatim blokiranje pomenutog kontakta.

Sa novom funkcijom sve to biste mogli da uradite u trenutku kada dobijete neželjenu poruku sa opcijom automatskog blokiranja.

Bolja kamera

Druga poboljšana funkcija tiče se kamere. Naime, sa novom verzijom, mogli bismo da imamo odvojene kartice za video i fotografije. To znači da možete da koristite zasebne kartice za snimanje video zapisa ili fotografija umjesto da obavljate obe operacije sa iste kartice, prenosi b92.

Takođe je vrijedno napomenuti da su obe ove karakteristike primijećene u različitim beta verzijama.

Međutim i dalje je nejasno kada bi mogle da izađu i da li će uopšte.