in

Plant Parent – lijepo napravljen mobilni vodič za uzgoj biljaka prilagođen totalnim početnicima

Postoje praktične i lijepo napravljene aplikacije baš kao što je Plant Parent koje omogućavaju i totalnim neznalicama da se na ispravan način brinu o svojim biljkama.

Ovo je aplikacija koja ne samo da će pouzdano podsjećati kada biljke treba zalijevati i dohranjivati, nego i mnogo više.

U stanju je identificirati o kojoj je biljci riječ te na taj način ponuditi i ispravan raspored održavanja biljke (biljku je dovoljno fotografirati), a tu je i godišnji kalendar uz koji će se točno znati kada biljku treba zalijevati i dohranjivati.

Osim toga, Plant Parent se može iskoristiti i kako bi se oporavila biljka kada postane očito da nešto nije u redu; uz odgovore na nekoliko pitanja, aplikacija će prepoznati s biljkom što nije u redu te ponuditi i najbolje rješenje kako biljku oporaviti.

Naravno, tu je i niz drugih korisnih stvarčica koje ovu aplikaciju čine iznimno korisnim mobilnim vodičem za pravilan uzgoj biljaka. Osnovna inačica aplikacije je besplatna, no za sve je mogućnosti potrebno plaćati pretplatu (aplikacija se može besplatno iskušavati sedam dana).