in , ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Procurilo je 2 sata gameplaya Callisto Protocol-a prije izlaska sljedeće sedmice

Gaming

Igrači za koje se čini da su nabavili kopije The Callisto Protocol-a prije njegovog službenog izdanja, objavljuju dijelove igre na internetu.

Otprilike prva dva sata survival horor igre iz trećeg lica podijeljena su u tri odvojena videa.

Postavljen za izlazak 2. decembra za PC, Xbox i PlayStation konzole, The Callisto Protocol je zamisao tvorca Dead Spacea Glena Schofielda, bivšeg generalnog direktora Sledgehammera i Visceral Games koji je imenovan CEO-om tada novog studija PUBG Corporation Striking Distance u 2019.

Smještena na Jupiterov mjesec Callisto 2320. godine, igra za jednog igrača izaziva iste da pobjegnu iz zatvora s najvećom sigurnošću nakon što tajanstvena epidemija počne pretvarati svoje zatvorenike u monstruozna bića, objašnjava VGC.

Nedavno je potvrđeno da će sezonska propusnica za The Callisto Protocol uključivati ​​dodatne animacije smrti za protagonista igre Jacoba i neprijatelje s kojima se suočava. Nakon sugestija nekih stranica i korisnika društvenih medija da je ovaj implicirani sadržaj izrezan iz glavne igre kako bi kasnije bio objavljen kao DLC, Schofield je na Twitteru to osporio.

“Da budemo jasni, ne zadržavamo ništa od glavne utakmice za sezonsku propusnicu”, rekao je.

“Još nismo ni počeli raditi na ovom sadržaju. Sve su to nove stvari na kojima ćemo raditi u novoj godini. Obožavatelji su tražili još više smrtnih slučajeva, pa nam je to prioritet sljedeće godine.”