in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Google će vas uskoro prebaciti na novu verziju popularnog Gmaila

Google je službeno objavio da će novi interface Gmaila uskoro biti aktivno svim korisnicima

Kompanija je novi interface, podsjetimo, u javnost pustila početkom godine, a korisnicima je do sad davala opciju prihvaćanja novog ili ostajanja na starom. Uskoro će im ta opcija biti oduzeta i moći će koristiti samo novo sučelje bez mogućnosti povratka.

“Integrirani pregled Gmaila, Chata, Spacesa i Meeta na lijevoj strani postat će standard za sve koji su prihvatili korištenje Chata”, piše u službenoj objavi na blogu.

“Uz brze postavke možete urediti novi interface kako bi uključivalo aplikacije koje su vama najvažnije, bio to samo Gmail ili kombinacija Gmaila, Chata, Spacesa i Meeta.”

Google spominje i mogućnost uređivanja novog interfacea koje olakšava praćenje ‘važnih stvari’ i smanjenje potrebe za prebacivanjem među aplikacijama, prozorima ili karticama. Vrijedi naglasaiti da s novom promjenom korisnici više neće imati opciju konfiguriranja Chata prema desnoj strani Gmaila.

Ova odluka kao ‘standardnog’ donekle ne iznenađuje, ali i dalje vjerujemo da tamo negdje postoje korisnici koji će zbog oduzimanja pristupa starom izgledu bili jako ljuti na Google, piše TechCrunch.