in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Viralni hit: Muškarac se pravio mrtav gotovo godinu da bi dobio ulogu u vrlo popularnoj seriji

Upornost se isplatila

Nevjerovatna priča dolazi nam, naravno, iz SAD-a. Josh Nalley, stanovnik Kentuckyja, 321 dan se pravio mrtav te je sve snimao na TikToku, a cilj mu je bio jasan – htio je dobiti ulogu žrtve u jednoj od popularnih kriminalističkih serija.

321 dan za redom objavljivao je snimke na kojima glumi mrtvaca, a očito je u nešto manje od godinu dana postao pravi maher jer je uspio dobiti ulogu mrtvog tijela u seriji CSI: Vegas. 

Postao je hit na društvenim mrežama, a očito su ga tim putem primijetili i producenti serije CSI te su mu odlučili ispuniti najveću želju te je glumio mrtvaca.

Josh je u razgovoru s Courier Journalom otkrio kako nikada nije imao glumačkog iskustva, ali da je s vremenom naučio kako glumiti uvjerljivi – leš.

“Ne volim govoriti pred kamerama, ali lako mogu ležati i ponašati se kao da sam mrtav. Nakon što sam napravio više od 300 ovih postova, napredovao sam i postao bolji. U početku ste mogli vidjeti kako dišem ili lažnu krv koja je izgledala loše. Prestao sam upotrebljavati krv i postao bolji u zadržavanju daha”, otkrio je uporni Josh. 

Video pogledajte OVDJE.