in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Windows 11 2022 ažuriranje je stiglo: Dobre vijesti za gejmere i kreatore sadržaja!

Update

Microsoft je sa Windowsom 11 odlučio da se prebaci na godišnju objavu ažuriranja, što znači da ne mora da određuje u kojoj polovini godine je ažuriranje objavljeno, kao što je to bio slučaj sa prethodnim verzijama Windowsa.

Windows 11 je objavljen prije više od godinu dana, a 2022 Update donosi veliki broj novih funkcija.

Microsoft naglašava da je cilj Windowsa 11 da ponudi pojednostavljeno iskustvo koje korisnika čini produktivnijim. Tako nova verzija Windowsa uključuje bolju navigaciju dodirom za Snap Layouts, mogućnost za dodavanja više tabova za preglednik u Edgeu, Focus sesije i Do Not Disturb funkciju.

Kompanija tvrdi da Windows 11 2022 Update nudi brži Search, bolje iskustvo Start menija, različite vidgete i poboljšanja pristupačnosti.

Pored toga, najnovije ažuriranje se promoviše i kao ultimativno mjesto za kreatore sadržaja i gejmere, zahvaljujući tome što stiže u paketu sa Clipchamp, novom alatkom pod nazivom Windows Studio Effects i velikim brojem gejming poboljšanja.

Microsoft nastavlja sa podrškoma za Android aplikacije u Windowsu 11. Amazon Appstore iskustvo, koje pokreće Windows Subsystem for Android (WSA) se sada širi na 31 novu zemlju i imat će katalog od 20.000 Android apliakcija i igara.

Na polju sigurnosti, Windows 11 2022 Update ima senzore prisutnosti za Windows Hello for Business, kao i Smart App Control.

Poput ranijih Windows ažuriranja, 2022 Update će korisnicima koji ispunjavaju uslove za nadogradnju pristizati u talasima i fazama i pojavit će se u Windows Update sekciji.