in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Na Facebook stiže nova opcija – potpuno će promijeniti način na koji koristite Messenger!

Stiže novitet

Mark Zuckerberg lično je na svom Facebooku najavio značajne novitete u Messengeru. U Facebooku žele dodatno povezati korisnike sa zajednicama koje prate na ovoj društvenoj mreži te svima omogućiti još bolju komunikaciju oko tema koje ih zanimaju.

Community Chats novost je koja će vas uskoro dočekati na Facebooku, naravno, pristanete li na korištenje ove mogućnosti. Pojednostavljeno, žele dodatno povezati grupe na Facebooku s korisnicima te omogućiti svima da kreiraju tematske grupe, a sve kako bi im u stvarnom vremenu omogućili jednostavniju komunikaciju putem tekstualnih, audio ili videoporuka.

Vijest je prvo objavio Zuckerberg na svom Facebooku, a nakon toga iz kompanije su odlučili objasniti o čemu se radi.

Prema najavi, razgovori u Messengeru, osim same komunikacije među prijateljima, dobit će podršku za sudjelovanje do 30 osoba, a korisnici im se mogu pridružiti i videoobjavama. U nadolazećim danima opcija će se pojaviti korisnicima Messengera, a koristite li grupne razgovore, sada ćete pomoću tek nekoliko klikova moći preko ove aplikacije otvoriti novu tematsku grupu na Facebooku.

Administratori najavljenih grupa u Messengeru imat će na raspolaganju niz alata osmišljenih za održavanje zajednice, uključujući opcije automatskog moderiranja. Također mogu ručno blokirati, isključiti i suspendirati članove, kao i izbrisati njihove poruke.

Što se tiče korisnika, oni mogu očekivati da će njihove postavke privatnosti ostati iste unutar novih chatova zajednice, a Facebook će koristiti strojno učenje za automatsko uklanjanje neželjenih poruka.

Sve detalje o Facebookovom Community Chatu možete pročitati na ovom linku.