in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Nagrađivani Guild Wars 2 dolazi na Steam 23. avgusta

Desetogodišnjica će biti proslavljena na novoj platformi

Čuveni Guild Wars 2 dolazi na Steam sljedećeg utorka, 23. avgusta, što je prvi put da će hvaljeni MMORPG biti dostupan na third-party platformi. Nadaleko hvaljen kao jedna od najomiljenijih PC igara svih vremena, besplatni online svet Tyria-e proslavlja ovog mjeseca deseti rođendan otvarajući vrata novim avanturistima.

Kako bi obilježili ovaj jubilej, danas je izbačen zvanični Guild Wars 2 Steam trailer koji želi dobrodošlicu Steam zajednici u bujni fantastični svijet Tyria-e. Trailer možete pogledati ovdje.

”Guild Wars 2 već preko deceniju oduševljava preko 16 miliona igrača sa svojim poslovnim modelom bez pretplate, epskim saradnjama, bosovima, i revolucionarnim mount sistemom,” rekao je Kendall Boyd, viši potpredsjednik za marketing u NCSOFT West-u.

”Lansiranjem na Steam-u, potpuno nova grupa igrača, koji do sada nisu imali priliku da se upuste u avanturu sa nama, moći će da iskuse jedan od najvećih fantastičnih svjetova u igrama. Svi u NCSOFT-u i ArenaNet-u su uzbuđeni što mogu da im požele dobrodošlicu u našu nevjerovatnu zajednicu.”

The Complete Collection je spakovao prvih deset godina Guild Wars 2 u jedan nevjerovatan paket, od prvih koraka po ovom sjajnom virtuelnom svijetu, pa sve do eksplozivnog vrhunca Guild Wars 2: End of Dragons, prenosi IGN.

Steam korisnici mogu da dodaju danas igru na njihove wishlist-e, prije nego što igra zvanično izađe.

Igrači sa Steam-a i originalnog Guild Wars 2 klijenta će moći da igraju na istim serverima.

Za više informacija posjetite zvanični Guild Wars 2 veb-sajt ili Steam stranicu.