in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Novi dizajn Gmaila dostupan je svima!

Stiglo je osvježenje

Google od februara sustavno mijenja dizajn Gmaila te je, kao što su i obećali, novi upravo dostavio svim korisnicima usluge, piše Verge.

Novi raspored povlači Spaces, Meet i Chat u jednu cjelinu koristeći ključne elemente Googleovog Material Designa 3, ali to nije sve – kasnije ove godine dobit ćemo novi izgled u Gmailu za tablete, nove opcije za dostupnost i nekolicinu drugih nadogradnji.

Ako Gmail koristite na poslu, nadogradnja vam je možda već i stigla. Za sve kojima se dizajn ne sviđa, (bar za sad) postoji opcija vraćanja na staro. Oni koji ne koriste Chat dobit će novi dizajn, samo u formatu bez dodatnog panela.

Kako vratiti na staro?

Ako neke od aplikacija ne koristite, uvijek ih možete isključiti u brzim postavkama. U gornjem desnom uglu ekrana pritisnite na postavke, pod brzim postavkama kliknite na povrat na izvorni dizajn Gmaila te u novom prozoru kliknite na ponovno učitavanje.

Promjene dolaze kao dio Googleovog opširnijeg nastojanja izmjene Workspacea koje će pružiti unificirani stil i opcije poduprijete umjetnom inteligencijom poput onih koje su upravo najavljene za Gmail.