in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ko vam gleda video? TikTok testira opciju uz pomoć koje ćete to i saznati!

Popularna video platforma isprobava dodatak koji će pružiti bolji uvid u pratitelje te možda pomoći pri povećavanju publike

TikTok isprobava novu opciju pomoću koje korisnici mogu provjeriti ko je od njihovih pratitelja pogledao njihove videe. S druge strane, ljudi koje vi slijedite moći će vidjeti da ste pregledali njihove objave.

TikTokov glasnogovornik je TechCrunchu rekao da nova opcija nije dostupna svima, što znači da je riječ o ograničenom testiranju na nekolicini korisnika.

Opciju je prvi uočio konzultant za društvene medije Matt Navarra koji je i objavio nekoliko slika ekrana. Na njima se vidi da TikTok opciju zove ‘provijest pregleda objava’ ili ‘post view history’. Također se vidi da se opcija uvijek može isključiti putem opcije u postavkama te da će informacije o objavi biti dostupne sedam dana nakon objave.

“Stalno nastojimo pronaći nove načine donošenja vrijednosti zajednici te obogaćivanju iskustva TikToka”, kaže glasnogovornik društvene mreže.

Kao i što je slučaj sa ostalim testnim opcijama, nije sto posto sigurno hoće li društvena mreža povijest pregleda objava uvesti svim korisnicima te nadograditi trenutno dostupnu opciju pomoću koje se može provjeriti ko je pregledao vaš profil.