in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

“Barbie” film sve bliži izlasku: Ryan Gosling kao Ken konačno pred vama!

Kakva promjena izgleda

Da li ste spremni da konačno ugledate izblajhanog, preplanulog Rayana Goslinga kao Kena u predstojećem filmu Barbie? Vjerujemo da neki od vas i nisu, ali šta je tu je – fotografija je pred vama. Fotka, na kojoj se nasmješeni Gosling naslonio na jarko ružičasti stub, dolazi od Warner Brothers-a.

Na fotografiji, Gosling je obučen u farmerke i teksas prsluk koji otkriva skup previše savršenih, izvajanih trbušnjaka. Također možete vidjeti pojas njegovog donjeg veša koji krasi ime Ken u znak pažnje na modnog giganta Calvin-a Klein-a, prenosi IGN.

Film, sa Margot Robbie u glavnoj ulozi, najavljen je još 2014. godine. Režira ga Greta Gerwig. Ranije ove godine smo prvi put vidjeli Margot kao naslovnog lika na sličnom setu (dominirala je roze boja, naravno). U filmu će se također pojaviti Will Ferrell kao izvršni direktor kompanije za proizvodnju igračaka.

Film Barbie će biti objavljen 21. jula 2023. godine. Za sada se malo zna o samom zapletu filma, ali se može sa sigurnošću reći da će biti i više nego uzbudljivo.

Da li su Gosling i Margot savršena kombinacija?