in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) God of War: Ragnarok stiže u novembru?

Prema Bloombergovim izvorima, God of War: Ragnarok bi ipak mogao biti lansiran u 2022. godini

Prema najnovijim informacijama, PS4 i PS5 igra izaći će u novembru unatoč nedavnim tvrdnjama da bi mogla biti odgođena za 2023. godinu.

Ako je vjerovati navodima tipstera, Santa Monica Studio kompanije Sony spreman je objaviti datum izlaska igre kasnije u junu, prenosi Engadget.

Podsjetimo, raniji izvori tvrdili su da igra neće biti spremna do sljedeće godine. Najava igre se nije pojavila na dva velika eventa, što je potaknulo nagađanja o dugotrajnom kašnjenju. Kontakti bliski Bloombergu rekli su da je bilo “nekoliko” internih i javnih kašnjenja za Ragnarok od objave 2020. godine, od kojih su neki bili posljedica pandemije.

Sony za sada nije komentirao ove navode i nema jamstva da će novi God of War zaista biti lansiran u novembru ove godine, ali to svakako ne bi bilo iznenađujuće. Objave novih gaming naslova tokom najvažnije sezone blagdanske kupovine, posebno prije Crnog petka, su vrlo učestali.

Bilo kako bilo, Ragnarok bi vrlo lako mogao postati najvažnija PlayStation igra u bliskoj budućnosti pa bi blagdanska premijera mogla biti presudna za rezultat kompanije Sony.