in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ovo je alat za brzo i jednostavno preuzimanje YouTube, Facebook, Instagram i TikTok videozapisa

Jednostavan za korištenje

Svi smo imali trenutke u kojima smo vidjeli nevjerovatan YouTube video i pokušali ga preuzeti, da bismo morali proći kroz mrežne pristupe ”internetskih za preuzimanje videozapisa s YouTubea” prepunim reklamnih sadržaja. No to više tako ne mora biti. Sada videozapise s YouTubea možete preuzeti jednostavno i vrlo brzo.

Upoznajte iTubeGo, jedan od najboljih načina za besplatno preuzimanje omiljenih YouTube videozapisa bez muke, prenosi PCCHIP.

Za početak, iTubeGo je alat koji vam pomaže u preuzimanju YouTube videozapisa bez ikakvih problema. Alat se može preuzeti na svim glavnim platformama: Windows, macOS i Android, što ga čini jednim od najrasprostranjenijih programa za preuzimanje YouTube videozapisa. Ali šta je to točno po čemu se iTubeGo ističe među mnogim ostalim, sličnim alatima?

Jedna od najboljih stvari kod iTubeGo-a je da, za razliku od drugih web-mjesta koja ograničavaju kvalitetu videa na 720p, iTubeGo može preuzimati videozapise od 480p do 8K. Ovo je izvrsna opcija za ljude koji žele preuzeti svoje omiljene YouTube videozapise u visokoj rezoluciji kako bi ih kasnije gledali na svojim TV ekranima ili računarima visoke razlučivosti.

Ovaj alat podržava više od 20 formata

I to je samo vrh poslovičnog ledenog brijega. iTubeGo podržava preko 20 video formata i preko sedam audio formata. Evo popisa svih formata:

Video: MP4, MOV, WMV, AVI, FLV, MKV, HEVC MP4, HEVC MKV, 3GP.
Audio: MP3, M4A, MKA, WAV, AAC, FLAC, AIFF, OGG.

Podržava više od 10.000 mjesta za preuzimanje videozapisa i popisa

Alat iTubeGo nije ograničen samo na YouTube, već podržava i preko 10.000 popularnih web stranica. Neki od njih uključuju Facebook, Instagram, Dailymotion, Vimeo, TikTok, Niconico, Bilibili itd.

Alat također dolazi s mogućnošću preuzimanja YouTube popisa za reprodukciju, kanala i više videozapisa jednim klikom. Značajka je radila prilično dobro u našem testiranju. Alat također tvrdi da preuzima video zapise 10 puta brže od ostalih alata.

Kako preuzeti neki videozapis u rezoluciji od 1080p ili 4K?

  • Preuzmite i instalirajte iTubeGo na svoj Windows računar;
  • U svom pregledniku idite na YouTube video koji želite preuzeti i kopirajte njegov URL ili adresu iz adresne trake;
  • Postavite izlazni format na MP4, a kvalitetu na 1080p ili 2160p;
  • Zalijepite vezu na YouTube video klikom na dugme “Zalijepi URL”;
  • Započnite s preuzimanjem.

Cijena iTubeGo alata

Kao i svaki sjajan softver, iTubeGo također dolazi s cijenom. Dobra vijest je da alat neće ”izbiti” previše konvertibilnih maraka iz vašeg novčanika.

Jednomjesečni plan košta 9,95 dolara, a godišnji 24,95 dolara. Međutim, možete zauvijek posjedovati alat kupnjom doživotnog plana za 29,95 USD. Tu je i porodični plan koji će vas koštati 39,95 dolara. Postoji još jedna dobra vijest. Korištenjem koda ITUBEGORE20 možete ostvariti dodatnih 20% popusta na kupnju.

Alat iTubeGo se po mnogočemu razlikuje od mnogih drugih sličnih programa koji postoje za ovu svrhu. Mogućnost preuzimanja visokokvalitetnih videozapisa, popisa za reprodukciju i podrška za širok raspon izlaznih formata čine ga jednim od najboljih programa ovakve namjene koji danas postoji.