in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Da li je ovo zaista kraj jedne velike karijere Johnny Deppa? Povratak u Pirates of the Carribean 6 upitan

Dugogodišnji producent je potvrdio da su dva projekta već u razvoju

Iako je Johnny Depp rekao da se više nikada neće vratiti u Pirates of the Carribean franšizu, dugogodišnji producent filma, Bruckheimer, kaže da to nije još uvijek odlučeno.

U razgovoru za Times, Bruckheimera su pitali da li je Depp vezan za bilo koji od dva predstojeća projekta Pirates. Bruckheimer je rekao: “Ne u ovom trenutku. O budućnosti tek treba da se odluči.”

Depp je bio zaštitno lice franšize Pirates od njenog početka, glumeći kapetana Jacka Sparrowa u svih pet filmova o Piratima do sada, prenosi IGN.

Dva filma o Piratima o kojima smo čuli šuškanja, a na čijem čelu bi trebalo da budu žene sa Margot Robbie u glavnoj ulozi, i ponovno pokretanje franšize sa kreatorom Chernobyl koji je prvi put objavljen 2019. godine. Prema Bruckheimer, čini se da je to još uvek plan.

„Razgovaramo sa Margot Robbie“, rekao je Bruckheimer.

„Razvijamo dva scenarija za ‘Pirate’ — jedan sa njom, jedan bez”, dodao je.

Sam Depp je rekao da više neće raditi sa Disney-em na seriji Pirati. Tokom Deppovog tekućeg suđenja, Depp je rekao da ga je Disney izbacio iz sljedećih Pirata sa Kariba nekoliko dana nakon što je Heard ispričala sve o njihovoj vezi. Tokom unakrsnog ispitivanja, Depp je implicirao da ne postoji ništa što bi Disney mogao ponuditi da ga natjera da se vrati.

Unakrsni ispitivač Ben Rottenborn je rekao: „Činjenica je, gospodine Depp, da vam Disney dođe sa 300 miliona dolara i milion alpaka, ništa vas na ovoj zemlji ne bi natjeralo da se vratite i radite sa Disney-em na filmu Pirati sa Kariba? Tačno?”

„To je istina“, odgovorio je Depp.

Posljednji film o Piratima bio je Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales iz 2017. godine.

Da li je ovo zaista kraj jedne velike karijere?