in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ovo sigurno niste znali: Twitter ima skrivenu funkciju

Direktne poruke (DM) na Twitteru sadrže tajni keš (cache), koji je skriven iza podešavanja privatnosti servisa

Za mnoge korisnike, ponalaženje ove opcije označava otkrivanje skrivenog inboxa sa brojnim bitnim porukama koje su možda propustili, jer Twitter iz nekog razloga nije omogućio uvid u njih.

Twitter ima nekoliko različitih podešavanja privatnosti za direktne poruke. Kako biste ih prilagodili, pritisnite na DM ikonicu na Twitteru i izaberite ikonicu za podešavanja (zupčanik) u gornjem desnom uglu ekrana. Tu je nekoliko podešavanja, koje je potrebno odobriti kako bi se kreirao tajni inbox..

Prvo, potrebno je čekirati opciju “Allow message requests from anyone”, jer u suprotnom nećete moći dobiti spam poruke (ili ono što Twitter misli da je spam) i koje se skladište u posebnom DM folderu.

Nakon toga, provjerite da li ste onemogućili “Filter low-quality messages” opciju. Možda ste, a da to niste ni znali, ovu opciju onemogućili odavno. Ukoliko jeste, onda ste sve vrijeme koristili “tajni” inbox.

Ukoliko vam je ova opcija čekirana, to je vjerovatno najlakši način da imate pristup i da pročitate poruke koje ste propustili. Skrolujte do kraja i kliknite na “Show” taster kako biste vidjeli dodatne poruke, od kojih su neke blokirane od strane Twittera jer su uvredljive, prenosi Verge.

Ovdje ćete videti sve poruke koje je Twitter skrivao od vas. Ukoliko želite, možete da odčekirate “Filter low-quality messages” boks u podešavanjima kako biste povezali ove poruke sa uobičajenim Twitter porukama.