in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Uskoro novi film Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One!

Toma Cruise-a očekuju neke od najopasnijih vratolomija do sada!

Zvanično je – sljedeći film Mission Impossible nosi naziv Dead Reckoning Part One.

Puni naslov sjledeće Nemoguće misije Toma Cruise-a otkriven je na panelu tokom CinemaCon-a u Las Vegasu. Kratak pogled na film prikazao je jurnjave konja, borbe, pa čak i Ethana Hunta koji se strmoglavio sa litice na motoru.

Pojavljujući se sa seta Mission Impossible 7, Tom Cruize je predstavio prvi trailer filma dok je stajao na vrhu aviona usred leta.

Sam trailer prikazuje Cruise-a u jednom od njegovih najopasnijih vratolomija do sada. I publika na CinemaCon-u je izgledala prilično impresionirana. Druge scene su prikazivale Ilsu (Rebecca Ferguson) sa povezom na oku, kao i scenu borbe u vozu između Ilse i White Widow (Vanessa Kirby).

Kako objašnjava IGN, Mission: Impossible – Dead Reckoning prvi i drugi dio su kulminacija serije filmova. Prvobitno je objavljeno da će stići uzastopno,  a onda je drugi dio odložen zbog gustog rasporeda. Međutim, drugi dio je počeo da se snima ubrzo nakon završetka produkcije prvog dijela.

Predstojeći nastavak filma Mission: Impossible takođe označava povratak Henry-a Czerny-a kao Eugene-a Kittridge-a – bivšeg šefa IMF-a koji je posljednji put viđen u originalnom filmu Mission: Impossible.

U Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One igraće Tom Cruize kao agent IMF-a Ethan Hunt zajedno sa ostatkom ekipe koju čine Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Vanessa Kirby, Henry Czerny, Esai Morales i Frederick Schmidt.

Christopher McQuarrie je i napisao i režirao film, dok je također producirao zajedno sa Cruise-om, J. J. Abramsom, Davidom Ellisonon i Jake-om Myersom.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part stiže u bioskope 14. jula 2023. godine. Drugi dio će debitovati samo godinu dana kasnije, 28. juna 2024. godine.

Da li će Tom opravdati očekivanja?