in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Danas su glavne zvijezde na TikToku: Usvojio kravu kao kućnog ljubimca, prati ga u stopu

Odrasli zajedno

Mladić iz Argentine pronašao je na cesti u Córdobi kravu staru mjesec dana koja je bila povrijeđena. Dječak se o njoj brinuo dugih deset godina, a sada su glavne zvijezde na TikToku.

Facundo Aguilera je student agronomije

Dok je vozio svoj kamion, primijetio je nešto čudno. Bilo je to tele koje je palo s planine. Životinja je imala dvostruki otvoreni prijelom stražnjih nogu.

“Ubacio sam teke u kamion i otišao u policijsku stanicu podnijeti prijavu u slučaju da ga vlasnik traži, ali tamo su mi rekli da niko ništa nije prijavio i da postoje dvije opcije: ubiti da se više ne pati ili se pobrinuti za životinju dok se vlasnik ne pojavi”, rekao je mladić u izjavi za medije.

“Usvojio sam kravu na trenutak, ali prošlo je deset godina, a 2020., kada je Tiktok postao moderan, počeo sam s videima i učinak je bio prilično iznenađenje”, rekao je Facundo.

Oboje pokazuju svoju ljubav jedno prema drugom. Krava nosi šalove, perike i balone kako bi proslavila broj pratitelja, a također sudjeluje i u izazovima.

“Strpljenje koje ima prema meni, da sebi dopusti da radi sve ludosti koje mi padaju na pamet, vrijedno je divljenja, ali to je samo sa mnom jer se s drugim ljudima ponaša drugačije, izrazito je mrzovoljna”, rekao je Facundo.

Sadržaj koji objavljuje ima miliome pregleda, te više od 525 hiljada pratitelja na Tiktoku.

Facundo smatra da je Clota njegov “pas krava”.

@facuaguilera_okLa coneja de pascua 😂🐄🐰

♬ sonido original – Facu Aguilera