in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Najsnažniji Android telefon predstavljen je globalno!

Nubia Red Magic 7 Pro

Nubia Red Magic 7 Pro je lansiran još u februaru 2022. ali samo za kinesko tržište. Gaming pametni telefon sadržavao je nekoliko vrhunskih opcija kao i spektakularan dizajn. Red Magic 7 Pro sada je lansiran i na globalno tržište.

Specifikacije – Red Magic 7 Pro

Nubia Red Magic 7 Pro opremljen je 6,8-inčnim Full HD+ OLED ekranom s podrškom za brzinu osvježavanja od 165 Hz. Ispod zaslona se nalazi senzor otiska prsta s podrškom za praćenje otkucaja srca.

Red Magic 7 Pro opremljen je najnovijim procesorom Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 uparen s do 18 GB LPDDR5 RAM-a dok je ugrađeno do 1 TB interne memorije. Telefon također podržava virtualno proširenje koje može proširiti ukupni RAM prostor na 24 GB.

Uz to, telefon za igranje ima vlasnički Red Core 1 čipset, namjenski čip dizajniran da poboljša iskustvo igranja. Telefon također dolazi s ICE 8.0 sustavom hlađenja koji se sastoji od RGB ventilatora s oscilacijom od 20.000 okretaja u minuti. Sustav hlađenja također uključuje devet slojeva za rasipanje topline poput velike VC ploče za hlađenje tekućine.

Telefon ima bateriju od 5000 mAh s podrškom za brzo punjenje od 65 W. To je jedina razlika između kineske verzije i one na globalnom tržištu. Kineski model dolazi s brzim punjenjem do 135 W koje se može napuniti od 0 do 100 posto za samo 15 minuta.

Što se tiče kamere, 7 Pro ima trostruku postavku kamere koja se sastoji od glavnog senzora od 64 megapiksela koji se udružuje s ultraširokokutnim objektivom od 8 megapiksela i makro senzorom od 2 megapiksela. Za selfije se ispod ekrana nalazi selfie kamera od 16 megapiksela.

Cijene i dostupnost

Što se tiče cijene, Red Magic 7 Pro ima cijenu od 799 dolara za verziju Obsidian Black od 256 GB. Postoji i transparentna verzija nazvana Supernova i ima 512 GB interne memorije. Ova verzija ima cijenu od 899 dolara.

Gaming pametni telefon bit će dostupan u Velikoj Britaniji i drugim tržištima u Europi. Također će biti dostupan u SAD-u, Kanadi i drugim regijama kao što su Bliski istok, Azija i Pacifik, Latinska Amerika, prenosi Gizmochina.