in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Vješti pilot: Spektakularni let drona kroz Teslinu tvornicu!

Snimatelj je koristio upravljanje iz prvog lica

Tesla je nedavno u Berlinu otvorila svoju prvu njemačku Gigafactory tvornicu pod nazivom Giga Berlin, a kako bi čim bolje prikazala sve proizvodne pogone, angažirala je vještog pilota dronova koji je napravio odličan video, snimajući u brišućem letu.

Snimatelj je koristio upravljanje iz prvog lica (FPV) i drona je proveo kroz sve prostore tvornice i proizvodne kapacitete, od onih početnih pa sve do hala za robotsku montažu, što djeluje doista fenomenalno, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Nova tvornica je izgrađena u Njemačkoj kako bi se kupcima u Europi skratili rokovi isporuke, što znači da više neće morati čekati Teslina uvozna vozila koja stižu iz Amerike.

Veliku ulogu u montaži automobila imaju robotske ruke kompaniji KUKA i Schuler koje odlično surađuju na oblikovanju, rezanju i varenju metala za potrebe izrade Model Y vozila.

Video je snimio Ferdinand Wolf, komercijalni pilot dronova iz kompanije Skynamic, koji očito ima iskustva s letenjem trkaćim dronovima jer je rezultat koji je postigao ovim videom doista spektakularan, prenosi portal Vidi.