in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ne pronalazite sve što vas zanima? Uz ove savjete dobit ćete bolje rezultate Google pretrage!

Korisno

Rezultati Googleove pretrage kombinacija su nekolicine različitih faktora, ali postoji nekoliko stvari koje možete napraviti da dobijete ono što želite.

Ako pretražujete Google i nikad ne dobijate dobre rezultate, potrebno je obratiti pažnju na faktore koji utječu na neuspjelu pretragu. Drugim riječima, vodite računa o sljedećem.

Google pretraga će vam ponuditi Google najviše rangirane stranice koje su također najrelavantnije za vaše uvjete pretrage. Vaši rezultati će biti jednako dobri kao vaši uvjeti, pa predlažemo da u obzir uzmete kontekst i način na koji će neki termini utjecati na rezultate, piše The Next Web.

Metodički pristup

Ako tražite stranice s nekom temom, pretragu je najbolje početi sa jednostavnom pretragom i dodavati deskriptivne detalje kasnije. Primjerice, šta mislite da će biti učinkovitije pitanje: ‘Hoće li hidroksiklorokin pomoći izliječiti moj Covid?’ ili ‘za šta se koristi hidroksiklorokin?’

Kvalitetne stranice – kvalitetniji podaci

Kvalitetan sadržaj dolazi od provjerenih (ili provjerljivih) izvora. Dok pregledavate rezultate pogledajte adrese i razmislite da li izvor ima ikakve veze s onim što tražite (na primjer, radi li se o službenoj stranici kompanije ili u slučaju zakona – nekoj od vladinih stranica). Nastavite ovaj proces nakon što dođete na stranicu – uvijek provjeravajte kredibilitet stranica i srodnih izvora informacija.

Personalizirani rezultati

Google može personalizirati rezultate prema vašoj povijesti pretraga, trenutnoj lokaciji i interesima (koje sakuplja kroz Gmail, YouTube i Mape). Ako želie, možete koristiti inkognito mod kako biste spriječili uplitanje u rezultate vaših internetskih pretraga.