in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Nerviraju vas YouTube reklame? Imamo rješenje!

Aplikacije vam mogu pomoći u tome

Nažalost, svi već znamo da je YouTube Vanced ugašen nakon što je Google zaprijetio tužbama, ali ljudi su počeli da traže alternative. Ekipa Xiaomiui je našla sve ove mogućnosti, a mi ih dijelimo s vama, uključujući i linkove s kojih možete preuzeti neke od ovih aplikacija.

Za one koji ne znaju šta je bio YouTube Vanced, u pitanju je modifikovani YouTube klijent koji je imao takve stvari kao što su SponsorBlock, blokator oglasa, AMOLED tamna tema, mogućnost za reprodukciju u pozadini i mnoge druge funkcije.

GoTube

Ovo je u osnovi YouTube, ali s plavim naglaskom. Blokira oglase. Također ima mogućnost prijave na vaš Google nalog, što ga u osnovi čini jednostavnom upotrebom kao običnu YouTube aplikaciju. Jedini nedostatak je što nema puno funkcija, poput reprodukcije u pozadini i preuzimanja sadržaja.

NewPipe

Ovo je uglavnom video downloader, koji možete koristiti i kao redovni YouTube klijent. Jedini nedostatak je taj što se ne možete prijaviti, jer ova aplikacija prilično krši Googleove uslove pružanja usluge i zabranit će vaš nalog ako postoji opcija prijave.

SongTube

Isto je kao NewPipe i YouTube, ali s materijalnim dizajnom s više funkcija u poređenju s NewPipeom. Jedini nedostatak je što koristi stare biblioteke, pa se video zapisi učitavaju sporije u odnosu na NewPipe. Iako, takođe ima opciju za uštedu podataka (ako koristite mobilne podatke). U video playeru postoji taster za prebacivanje muzike, koji možete koristiti za prebacivanje u muzički način rada, gdje učitava samo zvuk video zapisa, a ne i sam video.

ReVanced

Ovo je projekat koji tvrdi da se nastavlja tamo gdje je zvanični Vanced stao. Iako to kažu, još je u razvoju, tako da nema puno informacija o tome, navodi GSMArena.

YouTube Premium

Nažalost, ako vam sve navedeno nije odgovaralo, morat ćete da kupite YouTube Premium. Prilično je jeftin, a jedina mana je što nema SponsorBlocka i drugih stvari kao što je to bilo u Vancedu.