in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Posebno popularna usluga za Valentinovo: Nazovite žohara po bivšem partneru, Zoo vrt nudi više opcija!

Bizarnosti

Takvu vam mogućnost nudi Hemsley Conservation Centre, zoološki vrt u engleskom Kentu, koji je osmislio projekt.

Operativni menadžer Henry Weedon kaže da je interes posljednjih nekoliko dana bio golem i da je dobio brojne zahtjeve iz cijelog svijeta, prenosi Hina.

“Ako ste imali posebno gadan prekid, ovo je dobar način da se malo našalite i podijelite to sa svojim prijateljima”, kazao je, dodavši da žohare možete nazvati i po nekom političaru.

“Prihvatamo sva imena, a svrha nam je prikupiti novac za projekte koje realiziramo u svom zoološkom vrtu”, kazao je Weedon.

Na internetskim stranicama kentskog zoološkog vrta stoji: “Nudimo vam priliku da na praznik ljubavi nadjenete ime jednom od naših žohara po vašem bivšem ili vašoj bivšoj za funtu i pol. Naravno, nećemo vam zamjeriti ni želite li nekog od žohara nazvati po nekom od svojih najmanje omiljenih političara.”

​”U sklopu našeg programa ‘Nadjenite ime žoharu’ (mislimo da je posvojenje ipak malo previše) prikupljamo sredstva za projekte koje provodimo u svome zoološkom vrtu u Kentu. Nakon donacije dobivate certifikat koji možete preuzeti s naših internetskih stranica, a mi ćemo ime vašeg bivšeg ili vaše bivše upisati na oglasnu ploču koja se biti postavljena u posebnom dijelu HCC-a za žohare, a objavljujemo je na Valentinovo!”, stoji u objavi.

“Bude li jako puno interesa, pa imena ne stanu na našu ‘žoharsku ploču’, izradit ćemo i ‘žoharsku knjigu’ koja će biti izložena uz ploču.”