in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Predstavljena aplikacija koja vam govori koliko košta popravak iPhonea

Iza iste stoje stručnajci

U najnovijoj nadogradnji besplatne Apple Support App aplikacije dobit ćete funkcionalnost koja bi vam mogla biti vrlo korisna.

Svi znamo da bilo kakav popravak iPhone telefona ili iPad tableta nije jeftin, posebno kada se radi o popravku uređaja kojem je istekla garancija.

Kako vas serviseri ne bi šokirali, Apple je nadogradio svoju Support aplikaciju novom opcijom koja će vam reći koliko će vas koštati popravak, zamjena nekog dijela ili otklanjanje određenog problema na iPhoneu ili iPadu.

Drugim riječima, kada tražite servis unutar aplikacije, Apple podrška ne samo da može otkriti gdje možete poslati uređaj na popravak, već vam može reći i koliko će cijela stvar koštati. Aplikacija radi što je jednostavnije moguće, pa biste nakon odabira s popisa uobičajenih problema trebali dobiti i ponudu cijene.

Naravno, nemojte očekivati ​​da će ove informacije uvijek biti 100 posto točne, a tu još dolazi i ljudski faktor, pa bi vas neki serviser mogao neugodno iznenaditi svojim viđenjem kvara i cijene popravka, prenosi portal Vidi.