in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Google je uveo još jednu novinu na YouTube, a odnosi se na njegov izgled

iOS i Android

Nedavno je YouTube u nekim zemljama uveo godišnje pretplate za YouTube Music i YouTube Premium, a pored tih novina, Google je donio još jednu novinu na YouTube, a odnosi se na njegov izgled.

Prema informacijama, ali i fotografiji Ishana Agarwala, čini se da je YouTube dobio novi izgled video playera, koji sadrži sve ključne elemente na cijelom ekranu. Novi izgled video playera dostupan je i na Androidu i na iOS-u.

Kada gledate videozapis na čitavom ekranu i želite pauzirati, ili preći na drugi videozapis, opcije su iste kao i do sada u sredini ekrana, ali promjena je napravljena u donjem lijevom uglu. Sada se tu nalaze tipke za like, odnosno dislike videozapisa, otvaranje komentara, spremanje videozapisa i dijeljenje videozapisa. Ove opcije sada su kružnog oblika, a u donjem desnom uglu ekrana nalazi se dugme More Videos, koji prikazuje preporučene videozapise. U gornjem desnom uglu i dalje nema promjena. Tako se tu nalaze tipka za automatsku reprodukciju, tipka za emitiranje videozapisa na vanjskom ekranu, tipka za umetanje titla, te tipka za postavke.

Svakako da će novi izgled video playera omogućiti mnogu veću fleksibilnost tokom gledanja videozapisa na cijelom ekranu, a sada uopšte neće biti obavezno da minimizirate videozapis kako bi došli do glavnih funkcija.

Sa portala GSM Arena su testirali novo korisničko sučelje video playera YouTube-a na Androidu 12 s verzijom 17.03.35, a ono što oni primjećuju jeste to da i dalje možete dislajkati videozapis, ali ne možete vidjeti broj dislikeova.