in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Igra umjesto rada: Policajci dobili otkaz zbog Pokemona Go

Zbog igranja Pokemona nisu odgovorili na poziv centrale

Svi se sjećamo velike “pokemonomanije” u ono prvo ljeto nakon što je Nintic izdao Pokemon Go. Svo staro i mlado jurcalo je naokolo s telefonom u rukama, kako bi ulovili nekog rijetkog Pokemona koji je zalutao u njihov kvart.

Sjećamo se i brojnih vijesti koje su govorile o bizarnim nesrećama koje su izazvali ljudi koji su toliko zabrijali na igru da nisu primijetili da prelaze cestu na crvenom svjetlu, koračaju prema obali rijeke ili ponoru i čine druge nepažljive stvari zbog kojih su bili opasni po sebe ali i druge, posebno oni koji su ganjali Pokemone dok su vozili aute, kamione i motocikle.

Mada je prošlo već 6 godina od izlaska igre, Pokemon Go očito još uvijek ima puno fanova, pa nam dolazi bizarni izvještaj policije Los Angelesa u kojem se navodi da su dva LAPD “copa”, Louis Lozano i Eric Mitchell dobili otkaz iz aktivne policijske službe, jer zbog igranja Pokemona nisu odgovorili na poziv centrale koja je tražila pomoć u sprječavanju pljačke koja je bila u toku, prenosi portal Vidi.

Mada su Lozano i Mitchell tvrdili da nisu igrali Pokemon Go već su prečuli radio poziv o pljački zbog razgovora, kamera u autu je otkrila da su razgovarali o pljački i da su odlučili ignorirati zahtjev za intervencijom te su sljedećih 20 minuta proveli u lovu na rijetkog Pokemona Snorlaxa.