in , ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Sony konačno predstavio nove boje za bočne stranice i za DualSense!

PlayStation 5

Nakon više od godinu dana od premijere PlayStation 5 konzole stižu službene izmjenjive bočne stranice u novim bojama. Kako stoji u objavi na službenom PlayStation blogu, iduće godine u trgovinama će se pojaviti nove bočne stranice za PlayStation 5. Pojavit će se u 5 boja: Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue i Galactic Purple.

Nove bočne stranice će odgovarati kako standardnom izdanju konzole, tako i digitalnom. Zamjena će navodno biti jednostavna, te će je moći uraditi svaki korisnik PlayStationa 5. Što se tiče datuma izlaska, boje Midnight Black i Cosmic Red bit će dostupne od januara 2022. godine, dok će Nova Pink, Galactic Purple i Starlight Blue stići u prvoj polovici 2022. godine.

Nažalost, dostupnost će biti ograničena na zemlje kao što su: SAD, Kanada, UK, Francuska, Njemačka, Švicarska, Austrija, Španija, Portugal, Italija, Australija, Novi Zeland, Japan, Kina, Tajvan, Hong Kong, Singapur, Malezija, Tajland, Indonezija, Vijetnam, Koreja i Filipini. S vremenom će i druga područja dobiti bočne stranice u novijim bojama, ali za sada ostaje čekati. Cijena bočnih stranica će iznositi 55 dolara.

Između ostalog, Sony je predstavio i DualSense kontrolere u novim bojama. Nakon Cosmic Red i Midnight Black, korisnici će moći kupiti Nova Pink, Starlight Blue i Galactic Purple model kontrolera.