in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Prije nego što pošaljete glasovnu poruku, isprobajte ovaj trik!

WhatsApp

Ova super korisna opcija stvorena je za osobe koje često šalju poruke koje primatelj iz nekog razloga ne može preslušati – ili jednostavnije, one koji su previše puta slučajno poslali nešto što nisu htjeli.

Ukoliko spadate među korisnike koji jako često putem WhatsAppa šalju glasovne poruke, postoji šansa da ste više nego jednom poslali nešto što niste planirali. Možda se nešto čulo u pozadini, a možda ste snimili petominutnu poruku i samo shvatili da vas primatelj ne može čuti zbog okolne buke. U svakom slučaju, ove greške se vrlo lako može izbjeći, pogotovo nakon nedavne nadogradnje za WhatsApp koja omogućava pregled poruke prije slanja.

Kad ste spremni za snimanje, pritisnite i držite tipku za mikrofon i onda istu povucite prema gore na ‘hands-free’ način rada – vidljiviji kao lokot. WhatsApp će nakon toga početi sa snimanjem, objašnjava The Next Web.

Nakon što ste ispričali što ste trebali, imate opciju brisanja poruke pritiskom na koš za smeće ili zaustavljanjem snimanja sa tipkom u sredini i preslušavanja poruke s tipkom za ‘play’.

Iako bi ovakvo snimanje trebalo biti aktivirano automatski, izgleda da korisnici moraju malo poraditi da do njega dođu, što je donekle šteta. Kad smo već kod liste želja, spomenimo da bi nam bilo iznimno drago da sličnu opciju uskoro dobijemo i u Messengeru.