in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Stigao je novi YouTube za telefone!

Novi dizajn

Još otkada je Google najavio Android 12 i novi Material You dizajn, svoje su aplikacije poprilično brzo nadogradili. Nadogradnja aplikacija na novi dizajn će se nastaviti ubrzanim tempom te će i YouTube uskoro dobiti novi dizajn. Procurila je prva slika nove YouTube aplikacije s Material You dizajnom te iako ne otkriva previše, promjena itekako ima.

Možda ćete se na prvu začuditi što je uopće promijenjeno na novoj YouTube aplikaciji, ali ponovno pogledajte opcije ispod videa. Očito Google forsira svoju viziju zaobljenih uglova te će tipke dobiti potpuni redizajn s jasnim okvirima koji su očekivano obliji od svega što smo vidjeli. Imajte na umu da je ovdje prikazana samo gornja polovica nove aplikacije te da bi promjena moglo biti još.

Ako na svom telefonu koristite Googleove aplikacije, vjerovatno ste već primijetili da su aplikacije poput kalkulatora, telefona, kalendara i ostalih njihovih aplikacija već promijenile svoj dizajn. Kako Google u Androidu 12 promovira boje koje prate vašu pozadinsku sliku, novi YouTube ne otkriva kako će njihova aplikacija pratiti tu paradigmu.

U svakom slučaju, očekivali bismo da će se velik broj zaobljenih uglova naći i u mini playeru YouTubea, a da će opcije postati sve veće i jasnije jer Google naginje ka tome u Material You smjernicama.

Što se tiče novih funkcija, ne bismo očekivali ikakve promjene na ovom polju. Samsung nije pratio Google s novim dizajnom, nego se drže vlastitog dizajna, navodi DroidLife.