in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Spotify konačno omogućio blokiranje drugih korisnika

Nova opcija

Spotify radi na masovnom ažuriranju koje će omogućiti korisnicima da po prvi put na ovoj platformi blokiraju drugog korisnika. Korisnici su se ranije morali za takav korak obratiti korisničkoj službi, ali sad svaki korisnik može to sam obaviti u aplikaciji Spotify sa stolnog ili mobilnog uređaja.

Korisnici već neko vrijeme traže način da izravno blokiraju druge. Kompanija je 2018. godine prihvatila blok opciju kao “dobru ideju”, iako službeno nije bila u planu provedbe, a nije bio ni naveden vremenski okvir uvođenja takve opcije. Spotify je 2019. godine omogućio korisnicima blokiranje izvođača koje nisu htjeli slušati, ali blokiranje drugih korisnika nije bilo ni na pomolu.

Kako bi nekoga blokirali na Spotifyju, jednostavno posjetite njegov profil i kliknite opciju “Block user” i ta osoba više neće moći pristupiti vašoj stranici, javnim popisima za reprodukciju niti vidjeti vašu aktivnost slušanja. Naravno, postoji i opcija deblokiranja ako se ipak predomislite, piše Engadget.

Iz kompanije Spotify navode da je uvođenje opcije direktnog blokiranja dio njihove stalne misije da korisnicima pruže najbolje iskustvo koje mogu, istovremeno njegujući sigurno okruženje za slušanje muzike.