in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Motorola G5 s maskom Hulka zaustavila metak naoružanog pljačkaša

Pljačka u Brazilu

U Brazilu se jučer dogodila oružana pljačka u okrugu Petroline gdje je čovjek pred pištoljem bio iznuđen da preda svoj novac pljačkašu. Unatoč tome što je žrtva predala novac, pljačkaš je ipak potegao okidač te se na sreću metak zaustavio udarivši u Motorolu G5. Da stvar bude još malo vedrija za poprilično sretnu žrtvu pljačke, na Motoroli je bila maskica s popularnim likom Hulkom.

Je li i maskica pomogla zaustaviti metak? (Šala naravno)

Žrtva je primljena u lokalnu bolnicu gdje ju je doktor pregledao, a zatim ostao začuđen činjenicom da je Motorola G5 u potpunosti zaustavila metak. Iako sama Motorola nije preživjela te je metak napravio štetu s prednje strane telefona i u potpunosti ga udubio, ipak nije prošao kroz cijeli telefon.

Žrtva je dobila masnicu na području prsa jer mu je telefon stajao unutar džepa u jakni. Doktor je ostao toliko impresioniran slučajem da je podijelio slike oštećenog junaka, Motorole G5.

Iako ovo definitivno nije prvi put da je jedan telefon zaustavio metak (postoji tona priča o tome što su sve stari Nokia telefoni zaustavljali), svakako je zanimljivo da se potencijalna katastrofa zaustavila low-end telefonom koji je pri tome imao maskicu superjunaka koji je također otporan na metke, piše DailyMail.